✓ Erfaring siden 1985              ✓ Skilteløsninger i høj kvalitet              ✓ Vi giver et gratis tilbud​​

Gennemført bilreklame til erhvervskøretøjer

Er du på udkig efter en virksomhed, der kan fremstille bilreklamer til erhverv? Hos Krabbe Skilte ApS kan vi lave enhver form for bilreklame, der kan være med til at skabe blikfang og gavne din forretning.

Vi har vores base i Esbjerg, men vi kører også gerne rundt i resten af landet. Vi har især mange kunder fra Kolding, Varde og omegn.

Hvad er bilreklame – og har du brug for det?

En bilreklame er kort sagt reklame på en bil. Hvordan kan det så lige se ud? En reklame på bil kan være alt lige fra et logo, et CVR-nummer, et klistermærke eller endda en fuld bilindpakning - og vi kan hjælpe dig med det hele.

En bilreklame er en god investering for dig, fordi du sørger for, at dit firma bliver set. Du lader simpelthen din bil lave reklame for dig, så selv når du er på farten, sørger du for, at du bliver set af potentielle kunder. Se dét er god reklame.

Hvad koster bilindpakning?

Prisen på en bilreklame varierer en del alt efter, hvilken slags reklame du vil have. Vi kan derfor ikke komme med en præcis standardpris, da den altid vil afhænge af, hvilke ønsker og krav du har.

Prisen på en bilreklame kan f.eks. afhænge af:

  • Hvilken type bilreklame du vil have
  • Hvilken slags bil det skal være på
  • Hvor stor en bilreklame der er tale om
  • Om der er tale om flere klistermærker eller eventuelt flere biler

Der er flere fordele ved en bilreklame

Der er mange fordele ved en bilreklame, og den mest åbenlyse fordel ved bilreklamer er, at bilen bliver en kørende reklamesøjle.

Desuden er der nogle krav om visse firmaoplysninger, hvis det er et erhvervskøretøj.

En bilreklame gør også, at folk kan se, hvad du laver. Folk vil med andre ord ikke undre sig, hvis du som håndværker kører ind i en indkørsel i et villakvarter. 

Tværtimod vil naboerne bemærke, at deres nabo benytter din virksomhed, hvilket kan bidrage til dit gode renommé.

Aktuelt har vi lige lavet alle ambulance-logoer til Ambulance Syd på deres biler samt facader i hele Region Syddanmark. En bilreklame kan altså være mange ting - både praktisk og for opmærksomhed på din virksomhed.

Vi laver et digitalt udkast på et billede af din bil

Vi laver enhver bilreklame ud fra dine ideer. Vi kan også komme med ideer og vise, hvad vi har lavet for andre, så du kan få inspiration, hvis du selv er lidt på bar bund.

Uanset om du selv kommer med et design, eller vi laver det, så tager vi billeder af din bil. Derved kan vi lave et digitalt udkast til, hvordan slutresultatet vil se ud, så du kan tage stilling til, hvad du synes.

Her kan du beslutte, om det skal modificeres, eller om bilreklamen skal monteres på bilen, så snart reklamen er fremstillet.

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud

Er du nysgerrig på, hvad en bilreklame kan gøre for dig og din forretning? Så tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 75 47 10 66 eller på e-mail krabbe@krabbe.dk for at aftale nærmere eller for at bede om et uforpligtende tilbud – så finder vi sammen den løsning, der passer perfekt til dig.​

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig så snart det er muligt     arrow

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du reklame?

Enhver firmabil bør tiltrække opmærksomhed. Jo flere der ser reklamen på bilen, desto større er muligheden for nye kunder. Derfor er det vigtigt med en reklame med blikfang og originalitet.

Med nutidens materialer og teknik, er det i dag muligt at skabe en sådan reklame, hvor kun fantasien sætter grænser.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 75 47 10 66. Du kan også kontakte os på e-mail: krabbe@krabbe.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

​For yderligere kontaktoplysninger tryk på knappen under

​​Firmainformation

​Krabbe Skilte ApS

CVR: 42279064

Kontakt

Telefon:75 47 10 66

E-mail: krabbe@krabbe.dk