✓ Erfaring siden 1985              ✓ Skilteløsninger i høj kvalitet              ✓ Vi giver et gratis tilbud​​

​Bilreklame og bilindpakning til erhvervskøretøjer

Hos Krabbe Skilte ApS kan vi lave enhver form for bilreklame. En reklame på bil kan være alt lige fra et logo, et CVR-nummer eller et klistermærke til en fuld bilindpakning.

Aktuelt har vi lige lavet alle ambulance-logoer til Ambulance Syd på deres biler samt facader i hele Region Syddanmark. Vi holder til i Esbjerg, men kører også i resten af landet.

Der er flere fordele ved en bilreklame

Der er mange fordele ved en bilreklame, og den mest åbenlyse fordel ved bilreklamer er, at bilen bliver en kørende reklamesøjle. Desuden er der nogle krav om visse firmaoplysninger, hvis det er et erhvervskøretøj.

Dertil kommer, at folk kan se, hvad du laver. Folk vil med andre ord ikke undre sig, hvis du som håndværker kører ind i en indkørsel i et villakvarter. tværtimod vil naboerne bemærke, at deres nabo benytter din virksomhed.

Vi laver et digitalt udkast på et billede af din bil

Vi laver enhver bilreklame ud fra dine egne ideer, hvis du har nogle ideer. Vi kan også komme med ideer og vise, hvad vi har lavet for andre, så du kan få inspiration. 

Uagtet du selv kommer med et design, eller vi laver det, så tager vi billeder af din bil. Derved kan vi lave et digitalt udkast til, hvordan slutresultatet vil se ud. Derpå kan du tage stilling til, om det skal modificeres, eller om vi skal sætte bilreklamen på bilen.

Kontakt os på telefon 75 47 10 66 eller på e-mail krabbe@krabbe.dk for at aftale nærmere eller for at få en god pris på en bilreklame.

Mangler du reklame?

Enhver firmabil bør tiltrække opmærksomhed. Jo flere der ser reklamen på bilen, desto større er muligheden for nye kunder. Derfor er det vigtigt med en reklame med blikfang og originalitet.

Med nutidens materialer og teknik, er det i dag muligt at skabe en sådan reklame, hvor kun fantasien sætter grænser.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 75 47 10 66. Du kan også kontakte os på e-mail: krabbe@krabbe.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

​For yderligere kontaktoplysninger tryk på knappen under

​​Firmainformation

​Krabbe Skilte ApS

CVR: 31868238

Kontakt

Telefon:75 47 10 66

E-mail: krabbe@krabbe.dk