✓ Erfaring siden 1985              ✓ Skilteløsninger i høj kvalitet              ✓ Vi giver et gratis tilbud​​

Facadebogstaver, LED og standerskilte

Hos Krabbe Skilte ApS laver vi alt i facadebogstaver og facadeskilte til virksomheder, institutioner og andre med behov for at skabe opmærksomhed om sig selv. 

Vi har kontor i Esbjerg,, men vi leverer gerne facadebogstaver til resten af landet.

Vi laver alt fra LED-skilte til folie- og facadebogstaver

Vi laver facadebogstaver og lysskilte i alle materialer, og det kan være acryl, aluminium, rustfrit stål eller PVC, hvor sidstnævnte er det billigste. Business til business-løsninger er især PlanSign, CurveSign og LockSign


Overordnet er der fire løsninger, og den ene er konkrete facadebogstaver, hvor bogstaverne sættes på facaden. Den mere traditionelle er folie, der kan påsættes faste flader, skilteplader og ruder.

Standerskilte og pyloner benyttes især af virksomheder som velkomst og henvisning . Lys-reklamer har været brugt i mange år, om end med lysstofrør og neon. I dag er det blevet langt billigere at udføre med LED-lys, og dertil kommer, at LED er en billig og energi rigtig lyskilde.

​​

Vi udarbejder først et digitalt udkast til slutresultatet

Måske har du allerede et design eller måske blot en idé, men vi kan også komme med ideer, ligesom vi kan lave designet. 

Vi tager samtidig billeder af dine facader, hvor dine facadebogstaver, folie eller lignende skal monteres. Derved kan vi udarbejde et digitalt udkast, således du kan se det, inden vi går i gang.

Du kan kontakte os på telefon 75 47 10 66 eller ved at sende en e-mail til krabbe@krabbe.dk, hvis du ønsker et tilbud på facadebogstaver eller skilte.

Mangler du reklame?

Enhver firmabil bør tiltrække opmærksomhed. Jo flere der ser reklamen på bilen, desto større er muligheden for nye kunder. Derfor er det vigtigt med en reklame med blikfang og originalitet.

Med nutidens materialer og teknik, er det i dag muligt at skabe en sådan reklame, hvor kun fantasien sætter grænser.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 75 47 10 66. Du kan også kontakte os på e-mail: krabbe@krabbe.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

​For yderligere kontaktoplysninger tryk på knappen under

​​Firmainformation

​Krabbe Skilte ApS

CVR: 31868238

Kontakt

Telefon:75 47 10 66

E-mail: krabbe@krabbe.dk