✓ Erfaring siden 1985              ✓ Skilteløsninger i høj kvalitet              ✓ Vi giver et gratis tilbud​​

Facadebogstaver: Skab blikfang til din forretning

Vil du have fremstillet facadebogstaver eller andre eksterne skilte til din virksomhed, institution eller lignende? Hos Krabbe Skilte ApS laver vi alt i facadebogstaver og facadeskilte til virksomheder, institutioner og andre med behov for at skabe opmærksomhed på sig selv.

Vi har kontor i Esbjerg, men vi leverer gerne facadebogstaver til resten af landet. Vi har f.eks. en del kunder fra og omkring Kolding og Varde.

Vi laver alt fra LED-skilte til folie- og facadebogstaver

Hos Krabbe Skilte laver vi stort set alt, der hører indenfor kategorien skilte. Vi laver facadebogstaver og lysskilte i alle materialer, herunder akryl, aluminium, rustfrit stål eller PVC, hvoraf PVC som oftest er den billigste løsning.

Vi har overordnet fire typer skilte, du kan vælge mellem, når du arbejder med os:

  1. Facadebogstaver der kan påsættes facaden
  2. Folie der kan sættes på faste flader
  3. Standerskilte og pyloner
  4. Lysreklamer med lysstofrør, neon eller LED

Vi kan også lave business til business-løsninger, hvor vi især bruger vores PlanSign-, CurveSign- og LockSign-modeller. Hvis du ikke ved, hvad du skal have, står vi klar til at rådgive dig til den løsning, der passer bedst til dig.

Standerskilte og pyloner benyttes ofte af virksomheder som velkomst og henvisning, mens folie og facadebogstaver er meget alsidige løsninger. Lysreklamer skaber blikfang døgnet rundt, og i de seneste par år er LED blevet en af de billigste og mest energirigtige løsninger at benytte sig af.

Hvad koster facadebogstaver?

Vi har ikke standardpriser på facadebogstaver, da det afhænger af dine behov og specifikke krav – vores løsninger er nemlig skræddersyet til dig.

Prisen på et skilt afhænger bl.a. af:

  • Størrelsen på skiltet
  • Typen af skiltet
  • Materialevalg
  • Antal af skilte

Så snart vi ved mere om dine krav og ønsker, kan vi komme med et uforpligtende tilbud ¬– og bare rolig, vores priser er både rimelige og konkurrencedygtige. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, og den erfaring kommer dig til gode, når du vælger os til at lave dine skilte.

Vi udarbejder først et digitalt udkast til slutresultatet

Uanset om du kommer med dine egne idéer, eller du er helt på bar bund, står vi klar til at hjælpe. Vi har stort kendskab til, hvad der skaber blikfang og gør, at mulige kunder husker lige præcis din virksomhed.

Vi starter altid med at tage billeder af dine facader, hvor dine facadebogstaver, folie eller lignende skal monteres. Derved kan vi udarbejde et digitalt udkast, så du kan se det, inden vi går i gang med selve produktionen af skiltene. På den måde kan du få et mere realistisk og visuelt indtryk af, hvordan det rent faktisk kommer til at se ud, så du ikke pludselig står med fletningerne i postkassen.

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om det, vi kan tilbyde. Vi besvarer naturligvis altid gerne spørgsmål, ligesom vi gerne vil rådgive dig om, hvad der vil være bedst for lige præcis din virksomhed.

Du kan kontakte os på telefon 75 47 10 66 eller sende en e-mail til krabbe@krabbe.dk, hvis du ønsker et tilbud på facadebogstaver eller skilte.

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig så snart det er muligt     arrow

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du reklame?

Enhver firmabil bør tiltrække opmærksomhed. Jo flere der ser reklamen på bilen, desto større er muligheden for nye kunder. Derfor er det vigtigt med en reklame med blikfang og originalitet.

Med nutidens materialer og teknik, er det i dag muligt at skabe en sådan reklame, hvor kun fantasien sætter grænser.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 75 47 10 66. Du kan også kontakte os på e-mail: krabbe@krabbe.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

​For yderligere kontaktoplysninger tryk på knappen under

​​Firmainformation

​Krabbe Skilte ApS

CVR: 42279064

Kontakt

Telefon:75 47 10 66

E-mail: krabbe@krabbe.dk