✓ Erfaring siden 1985              ✓ Skilteløsninger i høj kvalitet              ✓ Vi giver et gratis tilbud​​

Serigrafi: Holdbart tryk der kan bruges på alle materialer

Leder du efter en virksomhed, der kan udføre serigrafi? Hos Krabbe Skilte ApS i Esbjerg har vi stor viden og erfaring med både klassisk og moderne serigrafi.

Vi udfører serigrafiopgaver for virksomheder og institutioner i hele landet, men vi har især mange kunder fra Kolding, Varde og omegn.

Serigrafi bruges til moderne skilte

Serigrafi er den ældste form for trykkeri, og metoden stammer oprindeligt fra Asien. Men selvom metoden faktisk er en ældgammel kinesisk trykform, er den moderniseret en hel del.

I dag bruges metoden i stor stil indenfor den moderne skilteproduktion, hvor den bruges til at fremstille billeder og grafik på forskellige materialer vha. et materiale og blæk.

Metoden bruges til at trække på alle materialer og i alle størrelser, og en af de helt klare fordele er dens lange holdbarhed.

Hvordan fungerer serigrafi?

Serigrafi er en forholdsvis simpel teknik. Oprindeligt fungerede det således, at blækket blev presset igennem en ramme af stof, hvor stoffet indeholder det ønskede motiv. I dag er metoden skaleret en del op, og vi håndterer det en smule anderledes.

For dig betyder det, at du kan få trykt næsten hvad som helst på et hvilket som helst materiale i lige præcis den størrelse, du ønsker. 

Hvad er så den helt store fordel ved det? Det har en lang holdbarhed.

Vi benytter serigrafi til alt fra skilte til emballage

Vi benytter serigrafi til forskellige former for skilte, men vi kan også benytte det til bl.a.:

  • Glasflasker
  • Plastbeholdere
  • Bolde
  • Redningsveste
  • Tekstiler såsom t-shirts

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den metode, der giver dig det ønskede resultat.

Priserne på serigrafi – hvad koster det?

Det er meget forskelligt, hvad serigrafi koster. Vi har ikke en standardpris på ydelsen, da det vil afhænge af lige præcis din opgave – hvert projekt er skræddersyet, og derfor vil prisen variere fra projekt til projekt.

Vi har med flere årtiers erfaring i branchen kompetencerne til også at rådgive dig om, hvad der vil fungere bedst for dig. Vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker mere information om serigrafi og silketryk, er du velkommen til at kontakte os. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på din opgave ud fra vores rimelige priser.

Du kan ringe til os på telefon 75 47 10 66 eller sende en e-mail til krabbe@krabbe.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du brug for hjælp?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig så snart det er muligt     arrow

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangler du reklame?

Enhver firmabil bør tiltrække opmærksomhed. Jo flere der ser reklamen på bilen, desto større er muligheden for nye kunder. Derfor er det vigtigt med en reklame med blikfang og originalitet.

Med nutidens materialer og teknik, er det i dag muligt at skabe en sådan reklame, hvor kun fantasien sætter grænser.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 75 47 10 66. Du kan også kontakte os på e-mail: krabbe@krabbe.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

​For yderligere kontaktoplysninger tryk på knappen under

​​Firmainformation

​Krabbe Skilte ApS

CVR: 42279064

Kontakt

Telefon:75 47 10 66

E-mail: krabbe@krabbe.dk