✓ Erfaring siden 1985              ✓ Skilteløsninger i høj kvalitet              ✓ Vi giver et gratis tilbud​​

​Serigrafi og silketryk på alle typer af materialer

Hos Krabbe Skilte ApS i Esbjerg har vi stor viden og erfaring med serigrafi, og det gælder både klassisk og moderne serigrafi. 

Oprindeligt blev håndværket kaldt for silketryk, men der er så kommet flere metoder til. 

Vi udfører serigrafiopgaver for virksomheder og institutioner i hele landet.

Vi benytter serigrafi til alt fra skilte til emballage

Silketryk er en ældgammel kinesisk trykform, der er moderniseret. Man kan trykke enten i hånden eller på en maskine, hvilket kommer an på materialet. Den klassiske metode sker med en silketryksramme. Fordelene ved moderne serigrafi er, at man kan trykke på alle materialer og i alle størrelser, men især at det har lang holdbarhed.

Vi benytter serigrafi til forskellige former for skilte, men vi kan også benytte det til blandt andet glasflasker, plastikbeholdere og anden emballage. Desuden kan vi bruge det til for eksempel bolde, redningsveste og tekstiler som for eksempel T-shirts, skjorter eller poloshirts. Vi drøfter de forskellige trykkemetoder, så vi kan finde frem til den bedste metode.

Ring gerne for at få et tilbud på silketryk

Hvis du ønsker mere information om serigrafi og silketryk, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os hos Krabbe Skilte ApS. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Du kan ringe til os på telefon 75 47 10 66, men du kan naturligvis også blot sende en e-mail til krabbe@krabbe.dk.

Mangler du reklame?

Enhver firmabil bør tiltrække opmærksomhed. Jo flere der ser reklamen på bilen, desto større er muligheden for nye kunder. Derfor er det vigtigt med en reklame med blikfang og originalitet.

Med nutidens materialer og teknik, er det i dag muligt at skabe en sådan reklame, hvor kun fantasien sætter grænser.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 75 47 10 66. Du kan også kontakte os på e-mail: krabbe@krabbe.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

​For yderligere kontaktoplysninger tryk på knappen under

​​Firmainformation

​Krabbe Skilte ApS

CVR: 31868238

Kontakt

Telefon:75 47 10 66

E-mail: krabbe@krabbe.dk