✓ Erfaring siden 1985              ✓ Skilteløsninger i høj kvalitet              ✓ Vi giver et gratis tilbud​​

​​Lysskilte med LED til udendørs brug

Hos Krabbe Skilte ApS i Esbjerg designer, leverer og monterer vi alle former for udendørs lysskilte for især virksomheder og institutioner. Vi fremstiller udendørs skilte med lys i alle materialer og med alle former for belysning, uagtet skiltet skal lyse eller belyses. Vi leverer overalt i landet.

Vi fremstiller lysskilte i alle materialer og designs

Vi fremstiller alle lysskilte og facadebogstaver helt efter kundens ønsker. Det kan være i plastik, aluminium eller rustfrit stål, men den billigste løsning er pcb. Og en business til business-løsning kan være plansign, curvesign og locksign.

Lysskilte kan være standerskilte, facadeskilte eller bogstaver på facaden. Der kan være indbygget LED-belysning, men skiltet kan også oplyses af LED. Vi benytter udelukkende LED, fordi det er miljøvenligt og billigt i elektricitet.

Du modtager et digitalt udkast, før du skal beslutte dig

Vi laver gerne designet ud fra dine ideer og dit logo, men du kan også selv komme med et design. Derpå drøfter vi fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, herunder priser. 

Vi tager billeder af din facade, således vi kan lave et eller flere digitale udkast, hvor du kan forholde dig til det, inden du skal tage stilling.

Du er velkommen til at kontakte os hos Krabbe Skilte ApS for at høre mere om lysskilte og vores priser. Du kan ringe til os på telefon 75 47 10 66. Du kan også sende os en e-mail på krabbe@krabbe.dk

Derpå kan vi aftale nærmere med henblik på at udarbejde et uforpligtende tilbud på en skilteløsning.

Mangler du reklame?

Enhver firmabil bør tiltrække opmærksomhed. Jo flere der ser reklamen på bilen, desto større er muligheden for nye kunder. Derfor er det vigtigt med en reklame med blikfang og originalitet.

Med nutidens materialer og teknik, er det i dag muligt at skabe en sådan reklame, hvor kun fantasien sætter grænser.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 75 47 10 66. Du kan også kontakte os på e-mail: krabbe@krabbe.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

​For yderligere kontaktoplysninger tryk på knappen under

​​Firmainformation

​Krabbe Skilte ApS

CVR: 31868238

Kontakt

Telefon:75 47 10 66

E-mail: krabbe@krabbe.dk