✓ Erfaring siden 1985              ✓ Skilteløsninger i høj kvalitet              ✓ Vi giver et gratis tilbud​​

Lysskilte med LED til udendørs brug

Er du på udkig efter lysskilte til din virksomhed? Hos Krabbe Skilte ApS i Esbjerg har vi siden 1980’erne arbejdet med fremstilling af skilte. Vi designer, leverer og monterer alle former for udendørs lysskilte for især virksomheder og institutioner.

Vi har base i Esbjerg, men har derudover mange kunder i og omkring Kolding og Varde. Vi tilbyder dog vores service over hele landet.

Vi tilbyder lysskilte i alle materialer og designs

Vi fremstiller udendørsskilte i alle materialer og med alle former for belysning, uanset om skiltet skal lyse eller belyses.

Når vi gør det, udarbejder vi selvfølgelig produkter ud fra dine behov, krav og ønsker. Det kan være i plastik, aluminium eller rustfrit stål, hvoraf den billigste løsning er plastik. En business til business-løsning kan være en af vores modeller: Plansign, curvesign eller locksign.

Lysskilte findes i flere udgaver, herunder:

  • Standerskilte
  • Facadeskilte
  • Bogstaver til facaden

Skiltene kan enten være med indbygget LED-belysning, men det kan også oplyses udefra af LED. Vi benytter udelukkende LED-lys til vores skilte, fordi det er et miljøvenligt valg, men det er samtidig også det bedste valg for din pengepung.

Vores erfaring gør det muligt for os at drøfte fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, herunder hvad der f.eks. prismæssigt kan lade sig gøre.

Du modtager et digitalt udkast, før du skal beslutte dig

Har du selv ideer, logo eller design, kan vi sagtens lave skilte ud fra disse. Men har du brug for hjælp, ekspertise og skiltekompetencer, står vi klar til at rådgive dig og designe dit nye skilt.

Når vi begynder et samarbejde, tager vi billeder af din facade, så vi kan lave et eller flere digitale udkast. De digitale udkast hjælper dig med at forholde dig til, om skiltet er, som du ønsker det. Først når du har godkendt design og placering, går vi i gang med selve produktionen.

Hvad koster lysskilte?

Prisen på dit lysskilt vil altid afhænge af, hvilket eller hvilke lysskilte du ønsker. Der findes mange forskellige størrelser, former og farver indenfor lysskilte, og derfor vil vi gerne høre lidt mere fra dig om, hvad du forventer og har af ideer til dine skilte. 

Når vi har hørt om dine skiltevisioner, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Tag kontakt i dag og høre mere

Er du blevet nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine idéer, ønsker og visioner. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, og vi står klar til at rådgive dig fra start til slut, så du kan få et lysskilt, der rykker noget for din forretning.

Du kan ringe til os på telefon 75 47 10 66, eller du kan sende os en e-mail på krabbe@krabbe.dk – så hører du fra os, og så tager vi den derfra. 

Mangler du reklame?

Enhver firmabil bør tiltrække opmærksomhed. Jo flere der ser reklamen på bilen, desto større er muligheden for nye kunder. Derfor er det vigtigt med en reklame med blikfang og originalitet.

Med nutidens materialer og teknik, er det i dag muligt at skabe en sådan reklame, hvor kun fantasien sætter grænser.

​Kontakt os

Har du yderligere spørgsmål til vores produkter? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon: 75 47 10 66. Du kan også kontakte os på e-mail: krabbe@krabbe.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

​For yderligere kontaktoplysninger tryk på knappen under

​​Firmainformation

​Krabbe Skilte ApS

CVR: 42279064

Kontakt

Telefon:75 47 10 66

E-mail: krabbe@krabbe.dk